http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PORAST BROJA IGRAČA

The Secret World MMO ipak na putu oporavka

tsw
Datum objave:
14.01.2013 10:16
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
The Secret World je u prosincu prošao na svojevrsni free-to-play model koji se već u blagdansko vrijeme vidljivo isplatio

Unatoč brojnim dobrim kritikama i inovacijama, The Secret World na tržištu nije prošao baš najbolje. Funcom je zbog toga morao otpustiti dobar dio ljudi, rekonstruirati tvrtku, a promijenio se čak i glavni dizajner.

 

Igra je po izlasku u srpnju prodana u otprilike 250.000 primjeraka što i nije bila neka sreća – broj pretplatnika nakon toga mogao se samo smanjiti. Ipak, u prosincu 2012. godine dogodio se prelazak na free-to-play i to je bio jako dobar potez. Naime, iz Funcoma javljaju da su samo u prosincu prodali 70.000 primjeraka. I ne samo to, aktivnosti postojećih igrača povećane su za čak 400%.

 

Osim The Secret World-a, Funcom i dalje održava Anarchy Online i Age of Conan MMO-e, a u budućnosti će se koncentrirati na visoko-kvalitetne ali opsegom manje MMO-e.

 

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije