http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NIŠTA NEOBIČNO

Tera postaje Free-2-Play

tera
Datum objave:
14.01.2013 10:28
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Devet mjeseci nakon izlaska, južnokorejski fantasy MMO Tera prelazi na Free-2-Play model

Tera, koja je u Europi izašla prije nešto više od devet mjeseci s uobičajenim modelom pretplate, prelazi na Free-2-Play model. Tera se, kao i mnoge druge MMO igre, suočila s velikim odljevom igrača nakon početnog uspjeha te je njezin izdavač En Masse Entertainment bio primoran promijeniti model pretplate da održi igru na životu.

 

Gameforge, koji je odgovoran za Teru u Europi, je objavio da će oni koji su već platili vrijeme igranja dobiti status Veterana u pretvorbi na F2P te će shodno tome imati veći pristup igri od novih igrača. Za razliku od njih, Veterani će imati osam mjesta za likove umjesto dva, četiri taba u banci umjesto jednog i posebnu titulu u igri.

 

Također, svi oni koji će imati aktivnu pretplatu u veljači,  automatski će se pridružiti Tera Klubu  čije članstvo nosi povlastice i bonuseve do kraja vaše pretplate. Kad pretplata završi  vaš status izmijenit će se u Veteran.

 

Prebacivanje na F2P će donijeti i mnoštvo dodataka igri kao što su 3v3 arena, nove bossove, tamnice i raidove te nove izazove smještene u političkom sistemu.

 

 

Sve o temi:
mmo
PC

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije