http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

FINALNA VERZIJA SVE BLIŽE

Uskoro beta testiranje Dust-a 514

Dust_514-2
Datum objave:
15.01.2013 07:51
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Nakon zatvorenog beta testiranja islandski razvojni studio CCP odlučio se i na otvoreno testiranje koje bi trebalo početi za samo nekoliko dana

CCP je nedavno završio sa zatvorenim testiranjem svog nadolazećeg MMO FPS-a i to spajanjem servera Dusta 514 i svog planetarno popularnog MMO-a 'EVE Online'. Nakon što je sve prošlo prema planu, CCP se odvažio i na otvoreno beta testiranje kojemu će svi zainteresirani moći pristupiti već 22. siječnja!

 

Kao što vjerojatno znate, Dust 514 je FPS koji će biti smješten u isti setting kao i EVE Online MMO. U prijevodu, odluke koje će donositi igrači u EVE Onlineu utjecati će na bitke u Dust-u 514, a ishod bitaka odražavati će se na stanje stvari u EVE Onlineu. Da stvar bude zanimljivija, ali i kontroverznija, EVE Online je PC ekskluziva dok će Dust 514 biti ekskluzivan za PlayStation 3.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije