http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

TREŠ TELEVIZIJA

Real World: Whiterun

Elder Scrolls Skyrim
Datum objave:
16.01.2013 11:14
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Kako bi sve Skyrimove rase funkcionirale da žive pod istim krovom saznajte u opasno glupom i zabavnom videu

Što se desi kada fanovi kultnog zimskog RPG-a Skyrim odluče stvari uzeti u svoju ruku i napraviti sprdačinu na (vjerojatno) kultnu treš "reality" seriju The Real World? U ovom slučaju: jedan jako smiješan i dobro odglumljen video. Svi koji su odrastali devedesetima jako dobro znaju o čemu se u "Pravom Svijetu" radi. The Real World je MTV-jev reality show išaran rock i hip hop glazbom, te čitavim nizom sceniranih ispraznih kadrova mladih "otkačenjaka" koji se živeći u istoj kući svađaju, druže i seksaju (ovo zadnje vjerojatno nećete vidjeti).

 

Real World, čovječe!

 

 

Real World Whiterun je upravo ono što ime kaže - hrpa različitih Skyrim rasa strpanih u kuću koja posred dnevne sobe ima bazen. BAZEN! Kako se snalaze međusobno i koliko duboko sežu njihove šarolike osobnosti pogledajte u ovom sjajnom Nerdistovom videu.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije