http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

MELEM ZA OČI

Ovako je nastajao trailer za Cyberpunk 2077

e25fef3d5bd3352175fe67ed0cf867a9
Datum objave:
17.01.2013 07:49
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Prije nekoliko dana CD Projekt objavio je prvi trailer za svoj nadolazeći RPG smješten u tmurnu budućnost

Nakon dvije igre iz 'The Witcher' franšize poljski razvojni studio CD Projekt najavio je 'Cyberpunk 2077', RPG smješten u budućnost. O samoj igri zasad se ne zna mnogo toga, a njeni autori najavljuju je za kraj 2014. ili čak početak 2015. godine.

 

 

U isto vrijeme CD Projekt radi na još jednom projektu čije je ime zasad nepoznato, a na tržištu će se pojaviti prije Cyberpunka. Taj projekt biti će razotkriven 5. veljače ove godine a pretpostavlja se da bi u pitanju mogao biti treći po redu The Witcher što nas ne bi nimalo iznenadilo s obzirom na uspjeh druge igre u serijalu.

 

No, vratimo se mi na Cyberpunk 2077. Na spektakularnom traileru radio je poljski studio Platige Image, a kako je tekao i izgledao cijeli proces vidjeti možete u priloženoj galeriji;

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije