http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

WII U VERZIJA KASNI

Aliens: Colonial Marines na umnažanju

aliens_colonial_marines
Datum objave:
18.01.2013 13:13
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Gearbox Software završio je razvoj svojeg nadolazećeg FPS-a i odaslao ga na umnažanje

Aliens: Colonial Marines na tržištu će se pojaviti 12. veljače, no igra je dovršena upravo prije nekoliko dana i trenutno se nalazi na umnažanju fizičkih kopija. Iako se dosad mislilo da će se sve četiri verzije na tržištu pojaviti u isto vrijeme, to ipak neće biti tako. Naime, verzija za Wii U pojaviti će se s zakašnjenjem, najvjerojatnije tijekom ožujka.

 

 

Podsjećamo radi se o igri koja izravno nadopunjuje scenarij mega-popularne filmske franšize. Singleplayer kampanja moći će se odigrati solo ili u co-opu do četiri igrača istovremeno i Gearbox nas uvjerava da će upravo tako cijelo iskustvo biti najbolje. To će, naravno, biti i multiplayer koji se neće ničime izdavaji iz mase FPS naslova, ali, hej – elijeni!!!

 

Nekoliko dana prije ove vijesti Gearbox je priznao da im se prije nekoliko mjeseci javio Activision kako bi angažirao Gearbox na produkciji nove Call of Duty igre. Gearbox je takvu suradnju odbio jer se radi o 'nedovoljno velikom izazovu'.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije