http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

RECENZIJA

Guild Wars 2

gw2
Datum objave:
18.01.2013 14:30
Autor: Damir Rukavina/Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Saznajte što Gamereport misli o Guild Warsu 2 u ovotjednoj "tražili ste pogledajte" recenziji

Guild Wars 2 jedan je od masivnih multiplayera koji su u kolekcijama mnogih gamera uspjeli steći kultni status. Izaberite jednu od pet rasa, odlučite koja profesija vam najviše odgovara pripremite se za epsko iskustvo. Kako je nama išlo? Sviđa li nam se PvP? Zašto igramo s Arsurama? Na skoro sva ova pitanja pronađite odgovor u Gamereport recenziji Guild Warsa 2.

 

 

Napomena: Došlo je do male pogreške pri opisu multiplayer opcije gdje nismo spomenuli varijante u kojima je moguća igra i u 1v1, kao i 10 v 10 formacijama. To je za vas koji volite PvP u GW2, pa da nas ne dočekate s razbijenim bocama kada čekamo kruh i ledenu sarmu u pet ujutro.

 

 

Sve o temi:
PC

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije