http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

sva tri u veljači

DLC sadržaji za Skyrim napokon na PlayStationu 3!

Dawnguard
Datum objave:
19.01.2013 15:16
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
S gotovo godinu dana zakašnjenja na Sonyjevoj platformi napokon će se moći zaigrati DLC zadržaji za jedan od najboljih RPG naslova u nekoliko proteklih godina

Prvi DLC za The Elder Scrolls V: Skyrim pod imenom 'Dawnguard' na tržištu se pojavio u lipnju 2012. godine (na Xboxu 360) tj. u kolovozu (PC). Već u rujnu vlasnici Xboxa 360 mogli su zaigrati i drugi DLC – 'Hearthfire' a ta čast vlasnike PC-a zapala je mjesec dana kasnije. No, o verzijama za PlayStation 3 ni traga, ni glasa. Po objavi Hearthfirea probleme je priznala i sama Bethesda iz koje su dolazile i izjave o tome kako postoji šansa da DLC sadržaji nikad ne stignu na PlayStation 3 platformu zbog određenih problema koji su tada očito bili nepremostivi.

 

Konačno, treći DLC pod imenom 'Dragonborn' vlasnici Xboxa 360 zaigrali su početkom prosinca prošle godine.

 

Nakon višetjedne tišine Bethesda se oglasila na svom službenom blogu i pompozno najavila – sva tri DLC sadržaja na PlayStation 3 stižu u veljači! U isto vrijeme 'Dragonborn' će napokon moći zaigrati i vlasnici PC-a.

 

Kako bi se donekle iskupili svim dosad zakinutim igračima, sva tri DLC-a prvi će se tjedan prodaje moći kupiti na sniženju od 50%.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije