http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Starcraft: Warcraft

Moderi grade Warcraft unutar Starcrafta II

starcraft2najprodavaniji
Datum objave:
20.01.2013 14:03
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Kako se čekanje Warcrafta 4 već opasno odužilo, moderi su objavili video u kojem kreiraju WarCraft RTS unutar StarCrafta II

Grupa entuzijastičnih modera već neko vrijeme radi na neslužbenom Warcraft modu za Starcraft II. Mod pod imenom  StarCraft 2: Warcraft: A New Dawn imati će jedinice i građevine poznate slavnom RTS-u, a kao i u originalu sukob će se odvijati između Alliance i Horde dok će za resurse također biti korišteni drvo i zlato.  Mod će koristiti i dobro poznate mehanike Warcratfa III kao što su creepovi i levelanje hero jedinica.

 

Autori moda naglašavaju kako je 'Warcraft: A New Dawn' još daleko od završetka, a ukoliko bude uspješan, ne isključuju mogućnost razvijanja cijele kampanje.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije