http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

u novim vodama

Direktor Diabla III odlazi na novi Blizzardov projekt

d3
Datum objave:
20.01.2013 16:00
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Jay Wilson, čovjek koji je bio na čelu Diabla III proteklih sedam godina napušta daljnji razvoj igre i seli na novi Blizzardov projekt

Voditelj Diablo III projekta kroz posljednjih sedam godina, Jay Wilson, odlazi iz franšize te nastavlja svoju karijeru na sljedećem Blizzardovom projektu.

 

'Nedavno sam proslavio sedmu godišnjicu rada na Diablu III i dok je to bilo jedno od najizazovnijih i iskustveno najisplativijih razdoblja u mom životu, smatram da sam dosegao, što se kreativnosti tiče, vrhunac te se veselim novim i drugačijim izazovima' rekao je Jay Wilson u svojem službenom priopćenju.

 

Iako su fanovi igre često proklinjali njegovo ime zbog dugotrajnog i mučnog razvoja, Wilson napominje da su odluke za Diablo III uvijek bile pažljivo razmatrane s tada dostupnim informacijama.

 

Zamjena za Wilsona još nije najavljena te on sam kaže da je moguće da će Blizzard tražiti novog direktora igre van kompanije.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije