http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

jedan po naslovu

Prvi screenshotovi za HD reizdanje Hitman franšize

hitman
Datum objave:
21.01.2013 10:56
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Nedugo nakon izlaska posljednje igre u Hitman franšizi Square Enix na tržište je odlučio izbaciti i tri prethodne igre, no ostaje nejasno zašto je izostavljena - prva

'Hitman HD Trilogy' biti će puno ime HD reizdanja druge, treće i četvrte igre u Hitman franšizi: Hitman: Contracts, Hitman 2: Silent Assasin te Hitman: Blood Money. Kolekcija će se na europskom tržištu pojaviti 1. veljače po cijeni od 40$ i to samo u verzijama za PlayStation 3 i Xbox 360. Verzije za PC nažalost najvjerojatnije neće ni biti.

 

Kako bi stekli dojam o novom grafičkom izdanju igre Square Enix i IO Interactive objavili su čak tri (!!) screenshota;

 

 

Nedugo nakon izlaska recentnog Hitman Absolutiona čiju video recenziju smo objavili prošloga tjedna, iz Square Enixa stigla je vijest da će ubuduće na Hitman franšizi naizmjenično raditi tva razvoja studija, po uzoru na Call of Duty.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije