http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

BOLETI GLAVICA

Playtoy igra dana: Fractured

fractured
Datum objave:
21.01.2013 15:16
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Promijenite perspektivu i prepustite se ugođaju ovog neobičnog platformera

Fractured je igra sa dosta pretenzija. Kao prvo, nastoji biti donekle misteriozna i duboka. Kao drugo, tjera vas da toliko izvrnete perspektivu da vas može zaboljeti glava. O čemu se radi? Pa, na prvi pogled o vrlo jednostavnom platformeru. Međutim, keč kod Fractureda je da je čitav level nešto kao razbijeno ogledalo, a vaš lik putuje kroz njegove komadiće. Zvuči zbunjujuće?

 

Osnovna mehanika igre temelji se na skakanju s platforme na platformu i dolasku do cilja. Međutim, keč je u tome da ne znate na koji segment ćete "skočiti". Tome služi niz poveznih dekorativnih elemenata koji igraču omogućuju da zaključi kamo će lik hopnuti kada napusti "komadić". Igra je relativno kratka, formirana je kao poezija (svaki level jedan je stih), te je u načelu jedna od najbolje realiziranih igara koje smo imali na sajtu. Stoga vas molimo da uzmete par minuta i završite ju. Zaista nećete zažaliti.

 

Ime: Fractured
Autor: Big Dino
Žanr: Platformski puzzler
Kontrole: kursorske tipke
Trajanje igre: 5 minuta

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije