http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SUPER SLIM VERZIJA

Novi PlayStation 3 u crvenoj i plavoj verziji

ps33
Datum objave:
22.01.2013 08:46
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
U rujnu prošle godine na tržištu se pojavila treća PlayStation 3 konzola koju će sada Sony ponuditi i u još dvije boje

I dok je Microsoft krajem prošle godine drastično snizio cijene Xboxa 360, Sony cijene svoje konzole tvrdoglavo drži i tvrdi da je to tako 'jer to žele igrači'. Umm... da. Bilo kako bilo, Sony je krajem rujna prošle godine ponudio novu PlayStation 3 konzolu, potpuno redizajniranu, lakšu, tanju i sve što već ide uz to.

 

Na tržištu su se pojavila dva modela – jedan s 250GB a drugi s 500GB zapremnine. No, ne i u Europi gdje možete kupiti ili verziju s 500GB ili onu s – 12GB. Novi super-slim model ponuđen je samo u jednoj boji – crnoj.

 

Već krajem ovoga mjeseca Sony će konzolu ponuditi i u plavoj te crvenoj boji, zasad samo u Japanu, no uskoro ih očekujemo i u ostatku svijeta.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije