http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

drugi dio trilogije sve bliže

Blizzard objavio intro sekvencu za 'Heart of the Swarm'

heart
Datum objave:
23.01.2013 16:04
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu

Gotovo dvije godine nakon prvog dijela StarCraft II trilogije na tržištu će se pojaviti i njen drugi dio – 'Heart of the Swarm'. Radnja singleplayer kampanje izravno se nastavlja na 'Wings of Liberty', a igrač preuzima ulogu Sarah Kerrigan koja je opet vraćena u ljudsko obličje. Kao što vjerojatno i znate, kampanja će se fokusirati na rasu Zerga kroz dvadesetak misija.

 

Multiplayer će pak doživjeti brojne promjene uz nekoliko novih jedinica dok će neke biti i maknute a preostale dorađene.

 

Igra bi se na tržištu trebala pojaviti 12. ožujka i to po cijeni ekspanzije, a kako bi nas polako uveo u radnju 'Heart of the Swarm', Blizzard je objavio i intro sekvencu koju ćete moći pogledati pri prvom pokretanju igre;

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije