http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

AUTOR GEARS OF WARA:

Bleszinski: Saints Row bio bi bolji bez - dildoa

penetrator
Datum objave:
25.01.2013 14:45
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Grand Theft Auto 4 bi, prema jednom od veterana gaming industrije, imao jaku konkurenciju u vidu Saints Rowa samo da ovaj nije bio toliko - neozbiljan

Cliff Bleszinski, autor čuvenog Unreala i nešto čuvenijih Gears of Wara na svome je twitteru prokomentirao propast THQ-a. Komentar koji je vjerojatno podigao najviše prašine vezan je uz Saints Row serijal koji, prema šefu Unreala, po mnogim mehanikama nadmašuje Grand Theft Auto 4. Problem koji ih je spriječio da postignu pun potencijal su - dildoi.

 

Dildo protiv zombija
 

 

Kao što se da vidjeti iz priloženog videa, Saints Row the Third je u sebi sadržavao opciju borbe golemim gumenim spolovilom, kao i čitav daljnji niz "neozbiljnih" tematika koje su, prema Bleszinskiju, odbile ozbiljnu publiku. Ako nas pitate, ne ide nam baš u glavu koliko mrtvački ozbiljna je ta publika koja je svoje vrijeme provodila uz GTA4. Nije da potcjenjujemo presjek demografije koja je uživala u naslovu, ali realno gledano - količina kaosa koje glavni lik proizvede u igri ponekad graniči s apsurdnim. Ali da, mislimo da su divovski pimpeki razlog zbog kojih je SR propao. Ziher!

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije