http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Replay Madness

Novi replay sistem u StarCraftu II

heart
Datum objave:
27.01.2013 14:16
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
U posljednjem beta patchu za nadolazeću Starcraft 2 ekspanziju Heart of the Swarm, Blizzard je predstavio neke prilično kick-ass dodatke.

Novi replay sistem koji se pojavio na beta testiranju 'Heart of the Swarm' sadrži brojne nove opcije koje vam omogućavaju nekoliko dodatnih radnji – što se, dakako,  replayjeva tiče.

 

Recover Game opcija vam daje mogućnost nastavljanja neočekivano prekinute igre putem replayja. Ova opcija će itekako dobro doći kod iznenadno prekinutih igara zbog nestabilne konekcije ili servera,  a njezin pravi potencijal leži kod igranja tournamenta i 'čudnih' igara zbog problema sa serverom.

 

Druga opcija, Watch With Others, omogućuje vam da gledate replay istovremeno s ostalim igračima na Battle.netu.

 

I posljednji, najzanimljiviji dodatak replayu je Take Command, opcija s kojom se možete ubaciti u bilo koji replay koji želite. Replay čak ni ne mora biti vaš, tako da vam na raspolaganju stoje tisuće snimaka pro mečeva, a vi i vaš prijatelj možete uskočiti u bilokoji te nastaviti vlastitu igru.

 

Podsjećamo, 'StarCraft II: Heart of the Swarm' na tržištu će se pojaviti 12. ožujka ove godine. On će donijeti 20-ak misija u singleplayeru te brojne promjene u multiplayeru.

 


 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije