http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NA USLUZI FANOVIMA

Dead Space 3 cilja na igrače smartphone akcijskih igara

Dead Space 3
Datum objave:
28.01.2013 14:47
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Dead Space se, čini se, malo previše trudi svidjeti svakome

Producenti kontroverznog Dead Spacea 3 nedavno su ponovno igri navukli negativni publicitet pažljivo biranim riječima. Čini se kako posrnuli survival horror neće stati na tome da se pretvara u akcijsku pucačinu iz trećeg lica, već će se pokušati svidjeti i korisnicima smartphonea. Igrin producent John Calhoun u nedavnom je intervjuu za CVG izjavio kako igra nastoji proširiti horizonte mnogim igračima, pa tako i gore spomenutima. Osim što će pokušati privući gamere koji igraju smartphone akciće, u igru će ubaciti i mikrotransakcije korištene za proizvodnju novog oružja.

 

Molimo boga da ispadne kako spada...

 

Da, mikrotransakcije. Kao opravdanje spomenuta je činjenica da mnogi gameri koji igraju igre na telefonima mikrotransakcije smatraju normalnima, što znači da će se naći u poznatom području igrajući DS3. Nemojte nas shvatiti krivo, ali nekako nam se čini da će Dead Space 3 postati mastodon koji će se nastojati prodati na čim više načina može. Ovo je žalosna posljedica predikcija po kojima se igra treba prodati u pet milijuna primjeraka kako bi opravdala produkciju i polučila nastavak. Stoga, dragi čitatelji, očekujte kako ćemo u konačnoj igri imati elemente Simsa, Command and Conquera, Mario Karta i profesionalne simulacije leta.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije