http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PATAPONASTO...

PlayToy Igra Dana: Monster Legions

Monster Legions Strategy
Datum objave:
28.01.2013 15:58
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Vrijeme je za malu dozu strategije u vašem lunchbreaku

Monster Legions naslov je koji vas neće oduševiti grafikom. To se da naslutiti po screenshotu, a pogotovo po samoj igri. On je, u drugu ruku interesantno napravljen. Iako nema basnoslovnih produkcijskih vrijednosti, iako nije najbolja stvar ikad napravljena, i dalje je kompetentan mali ubojica vremena koji će vas oduševiti kombinacijom strategije i kartaške igre.

 

U Monster Legionsu vaš je zadatak napraviti špil, odnosno roster raznolikih vojnika te ih baciti u koštac s neprijateljskom legijom. Pametnim igranjem karata, kontriranjem protivničkih jedinica i općenitom pažnjom na detalje i taktiku, pobijediti ćete i najžešćeg negativca. Nakon toga pojačati deck za sljedeći izazov jednom nagradnom ili posebnom kupljenom kartom. Ovaj mali i prije svega zabavan naslov već danas možete zaigrati na playtoyu.

 

Ime: Monster Legions
Developer: Nerdook
Žanr: strategija
Komande: miš
Vrijeme igre: oko 30 minuta

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije