http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

HALO 4 PROMO

Animacija za fanove Haloa 4

halo 4
Datum objave:
29.01.2013 14:53
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Pogledajte zanimljivu umjetnička kolaboraciju namijenjenu promociji Haloa 4

U slučaju da se smatrate gorljivim fanovima animacije, poglavito one vezane uz videoigre, ovaj klip bi vas možda mogao zanimati. Kombinacija motion comica i animiranog filma pod imenom Halo 4 Promotional Film (ne pitajte) impresivna je demonstracija kvalitetne animacije i predivnog artworka. Plus što, naravno, malo više objasni koji kufer Covenant zapravo radi u Halou 4.

 

Videouradak su režirali Stuart Aitken, Billy Elliott i Ben Hibon, a proizveden je u studiju Planet Jump. Callum Alexandar Watt radio je likove, a Alberto Antinori bavio se pozadinama. Vjerujte nam kada kažemo kako će fanovi Haloa 4 biti oduševljeni nakon ovoga.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije