http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PODRŠKA IZ SNOVA

Crytek o problemima PC Crysisa 3: 'Kupite 360-ku'

Crysis
Datum objave:
30.01.2013 17:15
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Saznajte kako Crytek odgovara na upite o SLI problemima Crysisa 3

Crysis 3, najnovija ultrazahtjevna konfiguracija žedna vašeg PC novca ušla je u beta testiranje i sasvim je očekivano kako će igrači nailaziti na probleme. Jedan od trenutačno najaktualnijih prijateljski je odnos s vašim SLI karticama. Kao što se dalo i očekivati, forumi su relativno brzo počeli zujati o poteškoćama naslova sa spomenutim konfiguracijama te je Crysisova podrška ubrzo reagirala. Njihov odgovor bio je: kupite Xbox 360.

 

 

Sad, nije da su nam strani sprdnja i cinizam, ali ovakvo što napisati na MyCrysis forumima, malo je bezobrazno. Pogotovo ako je vaš posao upravo SANIRATI takve probleme, a ne sprdavati se sa korisnicima koji vam nastoje pomoći u finalizaciji multimilijunskog naslova. Kontroverzni je komentar, očekivano, uskoro maknut, što zbog toga što je Crytek prokomentirao da se radi o maloj šali, što zbog činjenice da je taj magični odgovor zaradio par strana negativnih komentara. U svakom slučaju, drago nam je vidjeti kako Crytekova korisnička služba svoj posao radi s više nego zadovoljavajućom dozom profesionalizma.

 

Sve o temi:
PC

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije