http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Genius KB-G255

Genius predstavio jeftinu gaming tipkovnicu

KB-G255-black-1
Datum objave:
30.01.2013 17:30
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Genius, tvrtka poznata po proizvodnji jeftinije periferije za osobna računala, upravo je predstavila i iznimno jeftinu tipkovnicu namijenjenu gejmerima

'Genius KB-G255' puno je ime vrlo jeftine tipkovnice koju je predstavio Genius s namjenom za – gaming. Nju odlikuje pozadinsko osvjetljenje koje će oduševiti sve koji kasne noćne sate provode na ratištima Battlefielda 3 ili u Azerothu. Ono što je pak izdvaja od društva u cjenovnom rangu je i osam programilnih tipki kojima možete zadati željenu namjenu te report rate od impresivnih 1.000 Hz što svim igračima jamči brz odaziv svih tipaka, prenosi Gadgeterija.

 

Odličan dodatak tomu je i anti-ghosting koji vam jamči da ako pritisnete do 17 tipaka istovremeno, sve će biti uredno registrirane. I na kraju – cijena. Preporučena cijena za Hrvatsku vrlo je prihvatljivih 179 kuna što je čini zasigurno najjeftinijom tipkovnicom u klasi s obzirom na mogućnosti.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije