http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

KRALJ JE GOL

EA: "Wii U nije Next Gen"

wii u
Datum objave:
31.01.2013 15:01
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
EA je na sjednici investitora bacio medijsku bombu koja će ih u dugom roku možda malo i koštati

Na jučerašnjoj EA sjednici investitora veliki izdavač istaknuo je nešto što je bilo na jezicima svima osim Nintenda (možda i samom Nintendu, tko zna?): "Nintendo Wii U nije nova generacija konzola". Ovo je, jasno, upakirano u puno finiju verziju izjave, no poanta je svima više nego očita.

 

Sjajno...barem u reklami

 

Hajde. Priznajte. Sjednite i priznajte...potiho u sebi slažete se s ovome što piše u naslovu. Iako sama konzola po smislu inovacije i te kako prednjači nad trenutnom generacijom, njem hardver pjeva drukčiju pjesmu. Iskreno nam je žao što Nintendo ne proživljava Nintendo DS renesansu sa Wii U-om. Međutim, samo je bilo pitanje vremena kada će developeri početi prigovarati na konzolinu hardversku strukturu.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije