http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

SRAMOTAN POTEZ

Nije loša šala: Dead Space 3 izlazi uz 11 DLC-a

Dead Space 3
Datum objave:
01.02.2013 16:30
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
EA se odlučio na potez koji će im neminovno donijeti još negativnog publiciteta i to s razlogom

 Svatko tko je imalo upućen u gaming zna da EA često ima vrlo sporne odluke kada je u pitanju marketing njihovih igara. To smo vidjeli u slučaju Medal of Honora i njegova nasljednika Warfightera a tomu upravo svjedočimo i u slučaju Dead Space 3.

 

Igra će se na tržištu pojaviti za nekoliko dana tj. 8. veljače a na sam dan izlaska biti će objavljeno čak 11 DLC sadržaja za nj. Da, dobro ste čuli. Jedanaest. Svi će se, naravno, naplaćivati i to po sljedećim cijenama;

 

Bot Capacity Upgrade - $4.99

Bot Personality Pack - $4.99

First Contact Pack - Free

Marauder Pack - $4.99

Sharpshooter Pack - $4.99

Tundra Recon Pack - $4.99

Witness the Truth Pack - $4.99

Bot Accelerator - $4.99

Epic Weapon & Resource Pack - $2.99

Online Pass - $9.99

Ultra Weapon & Resource Pack - $1.99

Resource Pack - $0.99

 

Uzmite u obzir i čitavu priču s mikrotransakcijama i cijela ova priča duboko je sramotna za bilo koga tko se smatra gamerom. Jasno, ništa od ovoga nije obavezna kupnja, no činjenica da će se svi ti dodatni materijali na tržištu pojaviti na isti dan kada i finalna verzija igre govori dovoljno za sebe.

 

Recimo da će Dead Space 3 stajati 60$. Veliki ste obožavatelj igre i odlučite uzeti sve ove DLC sadržaje; to će vas stajati još dodatnih 51$.

 

Hvala, ali ne hvala.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije