http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

7800 I 7900 SERIJA

AMD poklanja igre svim kupcima 'Radeonki'

crysis_3_screen_1___prophet_the_hunter
Datum objave:
05.02.2013 08:48
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
AMD je objavio popis igara koje će darovati svima koji kupe neku grafičku karticu iz 7800 ili 7900 serije

Prošle godine AMD je provodio akciju u sklopu koje je svim kupcima svojih grafičkih kartica darovao po tri igre koje spadaju u sam vrh gaming ponude. Na taj je način obnovljena tradicija koja se u industriji održavala još i prije 6-7 godina a onda je iz nepoznatog razloga nestala.

 

 

Zbog uspjeha prošlogodišnje akcije, AMD će nešto slično sprovoditi i ove godine i to uz najisčekivanije igre ove godine. Ukoliko se odlučite na kupnju neke kartice iz HD 7800 serije, na poklon ćete dobiti BioShock: Infinite i Tomb Raider, a u slučaju da želite neku od kartica iz 7900 serije na poklon dobivate Crysis 3 i BioShock: Infinite. S obzirom da se ni jedna od ovih igara nije pojavila na policama trgovina valja napomenuti da uz kupnju kartice dobivate kod za download a ne fizičku kopiju igre što znači da nećete ostati bez igara ukoliko karticu kupite danas.

 

Za one s nešto dubljim džepom koji požele dvije kartice iz 7900 serije povezati u SLI, AMD će im pokloniti čak šest igara: Crysis 3, BioShock: Infinite, Tomb Raider, Far Cry 3, Hitman: Absolution i Sleeping Dogs.

 

Nažalost, ukoliko se spremate na kupnju jedne od ovih kartica a želite spomenute igre, kod nas ćete to moći učiniti samo putem jedne trgovine – Links.

 

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije