http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PROJECT BLACKSTONE

Blizzard pokrenuo misteriozni novi site

Project Blackstone
Datum objave:
06.02.2013 13:13
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Koje tajne se kriju iza tajnom zavijenog projekta Blackstone

Autori čuvenog Warcrafta i Starcrafta danas su podigli novi site misterioznog imena Project Blackstone. Osim što je zavijen velom tajne i misterija, također ima i poseban password pomoću kojeg se pristupa njegovom sadržaju. Bez da vam previše upropaštavamo ugođaj, recimo samo da je na prvi pogled vrlo lako zaključiti o čemu se u načelu tu radi. Kao prvo, tu je terran simbol, kao drugo, u URL-u se vidi SC2, što znači da je vezano uz Starcraft 2.

 

Evo što se desi kada Raidom ne zašpricate ispod frižidera....

 

Kako biste pristupili siteu, potreban vam je password, a on je u ovom slučaju Y7_$0>0k_3<$m. Nije da se smatramo nekim genijalcima kada zaključujemo da je ovdje vjerojatno igra u Heart of The Swarm promociji, no čemu upropaštavati užitak špekulacije. Inače, Heart of The Swarm, najnovija ekspanzija za bestseller Starcraft 2 na tržištu bi se trebala pojaviti prije kraja ovog mjeseca. Do misterioznog Project Blackstone sitea možete doći kliknuvši ovdje.

 

Sve o temi:
PC

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije