http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NOVI HITMAN FILM NA OBZORU

Zvijezda Fast & Furious filma novi je Agent 47

paul walker
Datum objave:
06.02.2013 15:17
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Samo dan nakon pojave glasina da je u planu novi film snimljen prema Hitman franšizi objavljene su informacije o scenaristima i – glavnom glumcu

Paul Walker, glumac koji je slavu stekao kroz serijal Fast & Furious novi je Agent 47. Nismo u potpunosti sigurni koliko jeo n zapravo prikladan za ulogu no svoj sud moći ćemo donijeti tek kada pogledamo film čije će snimanje započeti u lipnju ove godine.

 

20th Century Fox odlučio se na novi Hitman film jer je prvi zaradio čak 100 milijuna američkih dolara iako se radi o vrlo slabašnom ostvarenju, no to nije spriječilo svjetski poznatog slovenskog filozofa Slavoja Žižeka da ga uvrsi na svoju listu najboljih filmova ikad.

 

Scenarij na novom Hitman filmu potpisuju Skip Woods Michael Finch dvojac zaslužan za scenarij u 'A Good Day to Die Hard' koji uskoro dolazi i u naša kina.

 

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije