http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

IZ RANE FAZE RAZVOJA

Prvi screenshotovi iz The Witchera 3

witcher3
Datum objave:
07.02.2013 11:58
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
GameInformer je, osim što je ekskluzivno najavio 'Wild Hunt', objavio i prve screenshotove iz igre

Jučer je napokon najavljen The Witcher 3: Wild Hunt, treći i finalni dio The Witcher franšize. Prema riječima poljskog razvojnog studija CD Projekta, 'Wild Hunt' trebao bi biti 30-ak puta veći od The Witchera 2 i trebao bi imati najveći otvoreni i neograničeni svijet u modernoj povijesti gaminga.

 

Sve u svemu, CD Projekt franšizu želji zatvoriti u velikom stilu i potpuno smo uvjereni da će u tome i uspjeti. Podsjećamo, CD Projekt usporedno radi i na RPG-u 'Cyberpunk 2077' koji će se na tržištu pojaviti 2015. godine dok će se The Witcher 3 na policama trgovina pojaviti sljedeće godine.

 

Igra je najavljena u GameInformer magazinu koji je objavio i prve screenshotove iz igre, koja je, valja istaknuti, u ranoj fazi razvoja i ovo definitivno nije maksimum koji će CD Projekt izvući iz potpuno novog enginea.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije