http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

INTERNET NA KVADRAT

Pjevač Chocolate Raina obradio Skyrim

TayZonday
Datum objave:
07.02.2013 13:02
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Skyrim je očito toliko popularan da skuplja desetke i desetke obrada svoje glavne skladbe. Predstavljamo vam jednu od bizarnijih...

Mnogi od vas koji ne kopaju po dubinama interneta nemaju nikakve ideje tko je TayZonday. Ovaj stereotipni geek i veliki fan video igara postao je popularan prije par godina zahvaljujući fenomenalnom glasu i nešto manje fenomenalnoj skladbici pod imenom Chocolate Rain.

 

CHOCOL...bože mene...FUS RO DAH
 

 

Zahvaljujući svemoćnom Internetu, imamo priliku svjedočiti njegovoj novoj kreaciji: tematskoj obradi glave teme jednog od najpopularnijih RPG-ova 2011: Elder Scrolls: Skyrim. Obrada, kao što se da očekivati, uspješno varira od poprilično bizarnog do zanimljivog, zavisno o tome koliko ste interneta iskusili do trena pregledavanja klipa. U svakom slučaju, nakon pregledavanja TayZondayeve verzije Skyrim teme čisto sumnjamo da ćete ostati ravnodušni.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije