http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

JEFTINIJE OD OČEKIVANJA

PlayStation 4 mogao bi stajati tek 400 dolara?!

PS4
Datum objave:
08.02.2013 08:18
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Ugledni japanski magazin prenio je vijest prema kojoj Sony želi započeti prodaju svoje konzole po cijeni od samo 400 dolara

Kada se pojavio na tržištu, PlayStation 3 u SAD-u je stajao 600 američkih dolara, a u Europi 425 funti. Mnogi priželjkuju da i sljedeća Sonyjeva konzola bude isporučena po toj cijeni, no čini se kako nam Sony sprema ugodno iznenađenje.

 

Naime, ugledni japanski magazin Ashai Shimbun piše da Sony cilja na cijenu od 40.000 jena što je preračunato - 428 dolara. Nažalost, ne spominju se nikakvi drugi detalji, no možemo biti sigurni da će cijena u Europi biti nešto viša. U Hrvatskoj bi u trenutačnoj situaciji bila viša nego u Europi, no ako sve bude u redu, ove godine ulazimo u Europsku uniju pa bi i u tom segmentu stvari trebale biti barem donekle normalizirane.

 

Bilo kako bilo, ovo su vrlo dobre vijesti, a koliko točno dobre znati ćemo vrlo uskoro tj. 20. veljače, kada će Sony u New Yorku održati promociju na kojoj će najvjerojatnije predstaviti PlayStation 4.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije