http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DETEKTIVSKA IGRA

Square Enix najavio 'Murdered: Soul Suspect'

soul suspect
Datum objave:
11.02.2013 09:36
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Square Enix najavio je svoju novu igru o kojoj se zasad zapravo još ništa ne zna osim toga da će igrač najvjerojatnije preuzeti ulogu detektiva

Prije nekoliko dana studio The Astronaut najavio je svoju detektivsku horor igru 'The Vanishing of Ethan Carter'. Već danas znamo pokoji detalj o detektivskoj igri koju je misteriozno najavio Square Enix. 'Murdered: Soul Suspect' na tržištu će se pojaviti još ove godine i to na PC, PS3 i Xbox 360 platformama.

 

Sudeći prema lansiranoj web stranici i prvom screenshotu, radi se o detektivskoj igri radnjom smještenom u SAD i to je zasad – to. Više informacija o svemu očekujemo u nekoliko narednih tjedana.

 

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije