http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT

Rezultati nagradnjače Gamereport DMC

DMC 4
Datum objave:
11.02.2013 11:35
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Otkrijte tko je osvojio kopiju opako dobrog Devil May Crya

Nakon dugo vremena, pomnog razmišljanja i još više opasnih diskusija i debata, Gamereport redakcija odlučila je koji čitatelj definitivno najviše zaslužuje kopiju DMC-a za Xbox 360. Ne zaboravite, igru nam je ustupio Infomark.hr.

 

Nego, krenimo mi na odlučujućeg pobjednika nagradnjače. Prije nego što kažemo tko je dao najbolji i najoriginalniji odgovor na pitanje 'Koji Dante može pojesti i popiti više i zašto?', navedimo one koji su definitivno prednjačili nad hordom drugih.

 

juremadafaka
Kakav si na jelu, takav si i na djelu, zna naš narod reći. Po tome svaki Dante mora da je gurman koji uživa u delicijama poput 'Čobanca od vražjeg buta', 'Hladetine od demonskih nogica' ili nešto ljućih 'Nečastivih fileka' uz prilog kisele 'Turšije od luciferovih mošnji'. Ovdje bih svakako isključio mlađeg Dantea, jer ipak samo oni nešto stariji uz takve delicije znaju iskombinirati dobru kapljicu, limbo alternative našem plavcu malom ili babiću, nadasve nagrađivani vragić iz 2008 ili žutocrveni mali iz 2006. Iz provjerenih izvora kažu da Dante nakon svih ovih godina ima PTSP, iliti piti, jesti, piti – dakle glas svakako ide ovom zadnjem.ricardlekaj@gmail.com
Pa ovaj mlađi mi izgleda kao kronični alkoholičar, možda prije par godina dok je još pio kao svaki današnji tinejdžer ali nakon non stop partijanja svaki dan i noć, to ozbiljno utječe na zdravlje. Stariji Dante je već bio mudriji 'čovik' njega se može zamislit kako sjedi ispred kamina, lista knjigu 'Don Quijote', na glavi naočale za čitanje, a u desnoj ruci čaša stocka s tri okrugle kocke leda i polako ispija dok čita po trideset i peti put. Zaključak, tko pije, taj ne vozi. Mlađi Dante roka votku, logično bi bilo da on može popit više, al' na kraju krajeva, mlađi ili stariji, to je i dalje Dante. S pečatom na leđima.

 

 

Međutim, definitivni pobjednik ovog puta je Mrcina svojim personalnim pristupom spomenutom pitanju:


'Mogu vam reci da ovaj novi Dante moze i pojesti i popiti vise od starog. Kako znam!? Jer sam se u subotu zapio s obojicom. Ovaj novi, uh, al ga taj pije... Njemu je mjera za rakiju u litrama, a ovaj stari, to je isto mrcina od covjeka, on je sam popio 12 L kole. Nakon nekog vremena smo ogladnili pa smo na rucili pizzu. Novi Dante je sam pojeo pet jumbo pizza, a stari je narucio nekakvu salaticu. :P Eto, ja vam kazem iz prve ruke. E da, i na kraju stari Dante je otisao doma, a novi je bio neumoran pa me zvao da idem s njim demone klat. ;)'

 

Čestitamo sretnom dobitniku, a svima ostalima želimo više sreće drugi put. Dobitnika ćemo u roku od 48 sati kontaktirati direktnim mailom kako bismo aranžirali predaju nagrade: kopiju DMC: Devil May Cry za Xbox 360. Hvala svima na sudjelovanju!

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije