http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

'MONASTERY ESCAPE'

Tomb Raider - desetak minuta gameplaya

tr
Datum objave:
12.02.2013 10:14
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Square Enix objavio je čak desetak minuta gameplay akcije iz nadolazećeg reboota franšize Tomb Raider

Nova igra Tomb Raider na tržištu će se pojaviti 5. ožujka na PC-u, PS3 i Xboxu 360. Za one koji ne znaju – radi se o rebootu franšize sa željom da se krene ispočetka. I to doslovno. Naime, ova igra ujedno će biti i prequel svim igrama Tomb Raider i prikazivat će Larine prve avanture.

 

S obzirom da je dan izlaska igre sve bliži, Square Enix i Crystal Dynamics objavili su gameplay video od punih 10-ak minuta koji prikazuje pregršt akcije, borbe i samog svijeta u kojemu se odvija radnja:

 

 

Jasno, usporedbe s Unchartedom gotovo su neizbježne s obzirom da je ta PlayStation 3 ekskluziva postavila standarde koji će trajati još vrlo dugo. U isto vrijeme, čini nam se da ih nova Lara ne uspijeva dostići, barem ne u fazi u kojoj je snimljen ovaj video.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije