http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

END OF DAYS

Crysis 3 i kraj svijeta

Crysis 3
Datum objave:
15.02.2013 13:14
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Crytek je objavio posljednji video u serijalu 'The 7 Wonders' kojim se promovira izlazak nadolazeće igre u serijalu Crysis

Crysis 3 moći ćemo zaigrati već sljedeći utorak iliti 19. veljače. Nadamo se će nas on pozitivno iznenaditi s obzirom na nešto slabiji Dead Space 3 i apokaliptično slabiji Aliens: Colonial Marines. Crytek je, kako bi promovirao dolazak svog novog FPS-a objavio i posljednji u nizu videopriloga 'The 7 Wonders', a ovaj je prigodno naslovljen 'End of Days'.

 

 

Kao što smo već nekoliko puta naglašavali, od igre očekujemo mješavinu prve i druge igre u serijalu s obzirom na stapanje džungle i metropolisa, no ne vrijedi očekivati grafičku revoluciju. Nju smo pomalo očekivali s Crysisom 2 pa je igra u mnogim aspektima izgledala inferiornije prvom Crysisu, jer je producirana prvenstveno za konzole. Igra jest izgledala fenomenalno, no nije podizala granice što se od nje svakako očekivalo.

 

Naravno, na PC-u možemo očekivati teksture veće razlučivosti i podršku za DX11, no više od toga – teško.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije