http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

GAMEREPORT

Dead Space 3

DEAD3
Datum objave:
15.02.2013 14:24
Autor: Krešimir Lauš
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
U svemiru vas nitko ne čuje kako vrištite! Pa vrištite koliko hoćete
Evo nas i u recenziji Dead Spacea 3. Pa što reći? Ovako; važno je poštovati vaše djedove. Ipak su stariji od vas, imaju više iskustva, prošli su škola, nisu fasovali što je evidentno jer vi postojite na ovom svijetu, neki od njih imaju i supruge, to jest vaše bake, vole jesti lakšu hranu, manje spavaju i uglavnom su dobri. Dakle, naravoučenje ove recenzije je; poštujte vaše djedove! Ali i bake te majke, očeve, sestre, braću, bratiće, jetrve te svu širu i užu rodbinu. Poštujte i vaše prijatelje. Valjalo bi poštovati i povrće jer je ono puno vitamina. Možete poštovati i mica mace jer lijepo mijauču. Ni psi nišu loši. A bogme ni nosorozi i/ili/nego/niti ježevi. Gezuntajg!


 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije