http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NEOČEKIVANO

UbiSoft dijeli "misteriozne" pozivnice za Assassins Creed event

AC2
Datum objave:
19.02.2013 15:25
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Šok i nevjerica protresla je gaming svijet nakon ove misteriozne objave

UbiSoft, najveći europski izdavač video igara počeo je dijeliti pozivnice za nadolazeći Assassins Creed event. Na oduševljenje svih fanova serijala, vrlo je vjerojatno kako će na istome prezentirati novi nastavak jedne od svojih naisplativijih franšiza. Event će se odviti 27. velijače 2013.

 

Tech demo Assassins Creeda 4

 

Znači li ovo da ćemo uskroro saznati za novi Assassins Creed? Odgovor na to pitanje vjerojatno znate i sami. Bilo kako bilo, sljedeći AC trebao bi se zbog raznih zakonskih peripetija na tržištu pojaviti najkasnije u travnju 2014. Naša pretpostavka je da će se to desiti dosta ranije. Sad, što se tiče platformi, moguće je da UbiSoft planira ovo izbaciti na sljedećoj generaciji 'Stationa i 'Boxa, što će definitivno biti zanimljiva vijest. Bilo kako bilo, za konkretne informacije morati ćemo pričekati kraj ovog mjeseca.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije