http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NAPOKON

BioShock Infinite poslan na umnažanje!

bio1
Datum objave:
20.02.2013 14:01
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Nakon nekoliko godina zaista mukotrpnog razvojnog procesa novi BioShock je i službeno dovršen

BioShock Infinite u posljednjih je godinu dana proživio nekoliko vrlo teških trenutaka. Irrational Games napustilo je nekoliko iznimno bitnih ljudi, igra je odgađana dva ili tri puta, no sada možemo odahnuti. Ken Levine, predsjednik Irrationala na službenom je blogu objavio da je igra dovršena, dobila je zeleno svjetlo od Sonyja i Microsofta i krenula je na umnažanje.

 

Igra će se, kao što je i obznanjeno nakon posljednje odgode, na tržištu pojaviti 26. ožujka i to na PC, PS3 i Xbox 360 platformama. Iz Irrationala već mjesecima naglašavaju da se radi o njihovom najambicioznijem projektu dosad čiji je scenarij pet puta opširniji od onoga u prvoj BioShock igri. Iako je u razvoju bila i multiplayer komponenta, od nje se u krajnjoj liniji odustalo te će Infinite biti čistokrvno singleplayer iskustvo.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije