http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DAŠAK RETROA

PlayToy igra dana: Commando Rush

commando rush
Datum objave:
20.02.2013 14:30
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Iskusite kombinaciju arkade i strategije u današnjoj gaming preporuci

Commando Rush na prvi pogled izgleda kao standardna rush strategija. Dakle, na jednoj strani nalazi se vaša baza iz koje izlaze vojnici. Na drugoj strani situacija je ista. Oni bi se poništavali do beskonačnosti da nema vas. Vi izborom proizvedenih jedinica određujete ŠTO ide na neprijateljsku bazu i time eliminirate protivničku vojnu silu, te u konačnici i njegovu bazu.

 

Trik kod Commando Rusha je da pored svih jedinica koje štancate imate i jednog do zuba naoružanog komandosa kojeg kontrolirate direktno, u maniri klasičnih platformskih igara. Njemu izabirete naoružanje, nadograđujete oružja i tako dalje. Zahvaljujući ovoj kombinaciji, igra ima poseban dašak inovacije. Dodamo li tome slatku retro grafiku koja podsjeća na Metal Slug serijal, imamo igru koju vam zaista moramo preporučiti. Commando Rush već danas možete zaigrati na Playtoyu.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije