http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

K'O ORIGINAL

Pogledajte neslužbeni kineski League of Legends restoran

Gragas
Datum objave:
20.02.2013 14:56
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
U Kini, kao što i svjedoči ovaj članak, čini se da možete pronaći apsolutno sve

U radosnoj zemljici pod imenom Kina nije rijetkost ako netko plagira nekog drugog. Dapače, neovlaštene bedastoće poput fake Apple dućana dosta su česta pojava. U toj maniri, Kotaku east je nedavno otkrio nelicencirani League of Legends restoran u jednom šoping centru u pokrajni Chongqing.

 

U restoranu je moguće piti prepoznatljive health i mana naptike, naručiti jela s imenom popularnih LoL likova, pa čak i zaigrati pokoju partiju same igre. Naravno, firma iza igre do trena kada je ova vijest objavljena nije imala nikakvog pojma da takvo što uopće i postoji. Ovo nas definitivno podsjeća na nelicencirani World of Warcraft lunapark kojeg je također, pogodili ste, moguće pronaći u Kini.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije