http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NA PS4 I PS3

Watch Dogs na ovoj i sljedećoj generaciji

watchdogs
Datum objave:
21.02.2013 17:30
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Nakon što je jučer iz Ubisofta došla vijest da će se Watch Dogs pojaviti na PlayStation 4 platformi, potvrđen je dolazak i na hardver aktualne generacije

Kada je rano jutros predstavljan PlayStation 4 u New Yorku se na pozornicu, između ostalih, popeo i Yves Guillemot, osnivač Ubisofta. On je potvrdio da će se željno isčekivani Watch Dogs pojaviti na PlayStationu 4 nakon čega je prikazan i gameplay iz same igre.

 

Kasnije danas Ubisoft je potvrdio da će se Watch Dogs pojaviti i na PlayStationu 3 te PC, Wii U i Xbox 360 platformama. Igra bi se na svim tim platformama trebala pojaviti oko Božića.

 

Podsjećamo, u Watch Dogs igra igraća smješta u blisku budućnost kroz perspektivu protagonista koji je u posjedu iznimno softisticiranog pametnog telefona pomoći kojega može prepoznati bilo koga i bilo što, onesposobljavati uređaje i prometnu signalizaciju te proračunati kakve su šanse da netko postane žrtvom ili zločincem.

 

Aiden Pearce zapravo koristi sustav za nadzor cijelog života u gradu (Centralni operativni sustav) protiv njega samoga te se u isto vrijeme bori i protiv zakonodavaca ali i zločina. Cijeli scenarij pomalo podsjeća na film Minority Report, a igra će biti smještena u potpuno otvoreni svijet po uzoru na GTA franšizu.

 

Nekoliko sati po demonstraciji gameplayja u New Yorku, Ubisoft je objavio prikazani video i online u obliku trailera uz komentar;

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije