http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Pošto next-gen?

Cijene PS4 igara

ps4_2
Datum objave:
23.02.2013 16:32
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Cijene novih naslova za PlayStation 4 kretati će se u cjenovnom rangu od 0.99 dolara do standardnih 60 dolara
Prema riječima predsjednika i direktora SCEA (Sony Computer Entertainment America) Jacka Trettona, PlayStation 4 podržavati će free-to-play naslove dok će cijene ostalih igara varirati između 99 centi i 60 dolara.

 

Cijena od 60 dolara prilično je standardna za Xbox360, PS3 i Wii U naslove dok za su cijene igara za generaciju konzola prije iznosile do 50 dolara. To je dovelo do glasina i nagađanja da bi next-gen naslovi mogli doseći paprenu cijenu od čak 70 dolara, no na sreću izjava predsjednika SCEA takva predviđanja baca u vodu.

 

Zanimljiva činjenica je da je 60 dolara u 2006. godini, kada je lansiran PS3, jednako 68 dolara danas, tako da su naslovi igara teoretski pojeftinili jer se nisu prilagodili inflaciji.

 

 

Na pitanje CNBC-a zašto PlayStation 4 konzola nije predstavljena na događaju koji je trebao otkriti izgled konzole Jack Tretton je odgovorio 'da je Sony-u bilo važnije naglasiti same mogućnosti konzole umjesto da se napravi big deal oko hardwarea'.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije