http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

Odgovor Sony-u

Predstavljanje nove Xbox konzole u travnju?

Xbox720_large
Datum objave:
24.02.2013 16:09
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Registriranje nove stranice imenom 'XboxEvent.com' moglo bi značiti da se bliži datum predstavljanja nove Xbox konzole
Ako je za vjerovati glasinama u gaming industriji, Microsoft bi svoju sljedeću konzolu mogao predstaviti već u travnju. Naime, prije nekoliko dana registrirana je 'XboxEvent.com' domena koju je registrirao Eventcore, prije znan kao U.S. Techs.

 

U.S. Techs je također registrirao 'XboxE312.com', stranicu koja je korištena na prošlogodišnjem E3 sajmu za novinare i press konferencije te Microsoftovu 2013 Hosting Summit stranicu na kojoj je jasno označeno da 'stranicu hosta U.S. Techs za Microstoft.'

 

Prema pisanju CVG-a izvor iz Sony-a, koji je želio ostati anoniman, tvrdi da je Sony-evo predstavljanje PlayStationa 4 prije par dana prilično iznenadilo ljude u Microsoftu.

 

Predstavljanje Xbox-a u travnju došlo bi dva mjeseca prije E3-a, no ukoliko Microsoft odluči prisustvovati nadolazećoj Game Developers Conference, koja se održava od 25.-29. ožujka, pitanja o novoj konzoli biti će neizbježna.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije