http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PENZIONERSKI GAMING

Baka rasturila Kinect

kinect3
Datum objave:
25.02.2013 14:04
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Pogledajte dokaz kako gaming u poznijim godinama nije samo mit

Prije nego što osudite svoje djede i bake na doživotnu robiju u staračkom domu, predlažemo vam da napravite jedan pokus: stavite ih pred kinect. Ako pokazuju znakove aktivnog hardkor pristupa gamingu kao baka u priloženom videu, uvjereni smo kako ćete promijeniti svoju odluku.

 

Maksimum armor!

 

Ovaj video isječak također demonstrira koliko rawwrxoJenn (youtube korisnik) i njezina baka uživaju igrajući se sa popularnom Microsoftovom periferijom. Agilnost i ambicioznost spomenute osamdesetogodišnjakinje toliko je zapanjujuća da nas je nakon gledanja clipa doslovce strah ne ustajati se starijim ljudima u tramvaju. Tko zna koliko prikrivenih kinect nindži svaki dan prolazi vašim javnim prijevozom? STREPITE!

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije