http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

RECKONING

BioWare objavio trailer za najnoviji DLC za Mass Effect 3

masseffect3
Datum objave:
26.02.2013 14:07
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu

'Reckoning' je ime najnovijeg DLC sadržaja za Mass Effect 3 koji će unijeti nekoliko novina u multiplayer komponentu igre. Svi fanovi franšize tako će moći uživati u šest novih likova, sedam novih oružja i šest nadogradivih komponenti.

 

'Reckoning' je ujedno i posljednji DLC sadržaj za multiplayer a već sljedeći mjesec moći ćemo zaigrati i 'Citadel' posljednji DLC kada je u pitanju singleplayer;

 

 

'Reckoning' se može downloadati već danas i to na PC, PS3 i Xbox 360 platformama a povodom toga BioWare je objavio i trailer koji nas upoznaje s novim sadržajima koji nas isčekuju.

 

Podsjećamo, na multiplayer komponenti radio je BioWare Montreal, studio koji trenutno radi na razvoju nove Mass Effect igre umjesto studija smještenog u Edmontonu koji je odradio većinu posla na objavljenoj trilogiji. O samoj igri zasad se ne zna mnogo, no u BioWareu ističu da novi Mass Effect neće biti 'Mass Effect 4' već da će imati svoju radnju koja će biti najvjerojatnije u potpunosti odvojena od radnje u Shepardovoj trilogiji.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije