http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

ARRRR!

Ime sljedeće Assassin's Creed igre je 'Black Flag'

ac3
Datum objave:
27.02.2013 07:28
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Nakon što se franšiza za svoj treći dio preselila iz Europe u Sjevernu Ameriku, čini se da će se sljedeći dio dobrim dijelom odvijati – na pučini

Prije nekoliko tjedana na Redditu je osvanuo post jednog člana te zajednice koji je tvrdio da je osoba ispred njega u avionu gledala PowerPoint prezentaciju za projekt pod imenom 'Assassin's Creed IV: Black Flag'. Na toj prezentaciji navodno je pisalo da bi se igra na tržištu trebala pojaviti već u vrijeme blagdana krajem ove godine.

 

Iako bi bilo vrlo neobično da se dvije izvorne Assassin's Creed igre na tržištu pojave sa samo godinu dana razmaka, to je u drugu ruku potpuno moguće s obzirom na dolazak nove generacije konzola. Naravno, tvrdnje člana Reddita uzete su s rezervom s obzirom da čovjek nije imao nikakve dokaze da potkrijepi svoje tvrdnje.

 

No, stvari su se u međuvremenu promijenile. Naime, Kotaku donosi fotografiju postera na kojemu vrlo jasno piše 'Assassin's Creed IV: Black Flag'. Da stvar bude interesantnija, poster prikazuje protagonista na jedrenjaku, okruženog bijesnim piratima. Čovjek koji je fotografirao poster tvrdi da će igra biti najavljena već 4. ožujka, dakle za tek nekoliko dana.

 

Sjetimo li se izvrsnog aspekta plovidbe u Assassin' Creed III, ovo je na neki način vrlo logičan nastavak franšize.

 

Ubisoft se zasad o ovome nije izjasnio, no već ranije je potvrđeno da će sljedeća AC igra biti smještena u potpuno novi setting uz novoga protagonista.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije