http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

'BLACK FLAG'

Poznate prve informacije o Assassin's Creedu IV

assassins creed 3
Datum objave:
28.02.2013 07:04
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Glasine koje internetom kolaju već nekoliko dana sada su i potvrđene – nova Assassin's Creed igra biti će smještena na Karibe u rano 18. stoljeće

Jučer se internetom proširila fotografija navodnog postera nove Assassin's Creed igre na kojoj vrlo jasno stoji: 'Assassin's Creed IV: Black Flag'. I to će zaista biti ime nove AC igre koja će biti smještena u rano 18. stoljeće – na Karibe.

 

Igrači će u njoj preuzeti ulogu potpuno novog protagonista pod imenom Edward Kenway, a upravo je on prikazan na posteru koji je već poslan trgovinama specijaliziranima za prodaju igara. Radi se o ocu Haythama Kenwayja i djedu Connora, glavnog protagonista Assassin's Creeda III.

 

Osim postera sada internetom kruži i mapa teritorija u igri, ali i prvi screenshot;

 

 

Naravno, Ubisoft još uvijek šuti i ništa ne potvrđuje ali s obzirom na količinu i dinamiku curenja informacija, to će se najvjerojtnije dogoditi u vrlo skoro vrijeme.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije