http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

PRODAJA SJEĆANJA

Objavljen datum izlaska 'Remember Me'

remember_2
Datum objave:
28.02.2013 11:30
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Capcom je napokon objavio datum izlaska svojeg nadolazećeg SF naslova

Samo dan nakon što smo objavili opširnu najavu igre 'Remember Me', Capcom je objavio i datum izlaska te znanstveno-fantastične avanture, ali i novi trailer.

 

Igra će se tako na europskom tržištu pojaviti 7. lipnja, a tri dana ranije u Sjevernoj Americi. Ovi datumi vrijede za sve tri platforme: PC, PS3 i Xbox 360;

 

     

 

                     

Podsjećamo, na razvoju ove igre radi potpuno novi studio smješten u Francuskoj pod imenom 'Dontnod Entertainment'. Igra je smještena u futurističku viziju Pariza, u kojoj je tehnologija dovedena do te razine da omogućuje digitaliziranje sjećanja, a time i razne manipulacije te na kraju i – prodaju.

 

U svakom slučaju, 'Remember Me' vrlo je smjeli projekt na kakve se ne nailazi baš prečesto i upravo zbog toga jedva čekamo njegov izlazak na tržište.  

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije