http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

BOIDZ AND BUILDINGS

Prošetajte virtualnim 3D gradom

Boids and Buildings
Datum objave:
28.02.2013 12:47
Autor: Damir Rukavina
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Posjetite jedinstveni virtualni grad koji je napravljen samo za vas

Jeste li se ikada zapitali kako bi to bilo šetati se virtualnim gradom koji je napravljen samo za vas? Možete već danas zahvaljujući fascinantnom web projektu singapurškog animatora Zz85. U njemu je moguće promatrati kako se nasumično generira čitav grad, te se onda prošetati njime u virtualnom 3D okružju. Projekt nosi ime Boidz and Buildings, te je otvoren za javnost. Ovo umjetničko djelo inspirirano je autorovim putovanjem u Tokyo.

 

Procedura kod Boidz and Buildings je sljedeća: prvo što napravite je kliknete na ovaj link i posjetite stranicu. Nakon toga se naslonite i promatrate kako se vaš jedinstveni virtualni grad stvara pred vašim očima. I onda ide najslađi dio: vi putem WASD tipki i nekolicine menija možete tim istim gradom nesmetano putovati. Prije nego što se razgalite od sreće, spomenimo kako ovo nije baš na tragu Crytek 3 enginea. Međutim, nikako se ne možemo oteti dojmu da će u budućnosti igre funkcionirati na vrlo, vrlo sličan način.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije