http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

LucasArts tvrdi suprotno

Star Wars 1313 na čekanju?

star wars
Datum objave:
03.03.2013 17:14
Autor: Karlo Šoltić
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Razvoj Star Warsa 1313 stavljen je na čekanje, tvrde zadnja izvješća
Izvori bliski LucasArts razvojnom studiju tvrde da je razvoj spomenute igre 'zamrznut ili stavljen na čekanje'. Podsjetimo, Disney je kupio carstvo Georga Lucasa za nevjerojatnih četiri milijarde američki dolara.

 

No, LucasArts tvrdi suprotno, tj. da se razvoj igre Star Wars 1313 odvija po zacrtanom planu.

 

Kada je Disney kupio LucasArts izjave njihovih direktora upućivale su da Disney namjerava zauzeti drugačiju poziciju u proizvodnji igara. Prilikom konferencijskog poziva CEO Robert Iger istaknuo je da će se 'Disney više fokusirati na društvene i mobilne igre nego na konzole'. Je li je smjer novog vlasnika uzrokovao zastoj u razvoj ove akcijske avanture?

 

 

Star Wars 1313 javnosti je prvi puta predstavljen na E3-u 2012. godine te je zadivio publiku sa svojim vizualnim dostignućima na Unreal 3 engineu. O igri se ne zna ništa više, a njezin razvoj kao i platforme na kojima će izaći obavijeni su velom tajni.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije