http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

DOSTUPAN OD DANAS

'Citadel' DLC – posljednji dio trilogije koja je obilježila moderni gaming

Mass Effect 3
Datum objave:
05.03.2013 10:55
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
Već danas svi vlasnici PC, PS3 i Xbox 360 platformi mogu zaigrati 'Citadel', najnoviji i posljednji dio dodatnih sadržaja za Mass Effect 3

Prvi Mass Effect na tržištu se pojavio 2007. godine, Mass Effect 2 2010. godine a Mass Effect 3 2012. godine. Iako je svaki sljedeći nastavak označavao pojednostavljenje i razvodnjavanje gameplaya, franšizu su prihvatili milijuni igrača diljem svijeta koji su svaku od igara odigrali u jednom dahu.

 

Iako je ugled franšize pomalo poljuljao završetak treće igre a BioWare se nije u potpunosti uspio iskupiti 'Extended Cut' DLC-om, Mass Effect ostati će upamćen kao jedna od najbitnijih franšiza u modernom gamingu. A upravo danas možemo zaigrati njegov posljednji dio. Naime, vlasnici svih platformi već danas mogu downloadati posljednji DLC pod imenom 'Citadel' koji će nam omogućiti igranje još nekoliko misija, ali prije svega sretanje mnogih znanaca iz prve ili druge igre te hrpu mini-igara koje ćemo moći zaigrati s njima.

 

Kao što to kažu i u BioWareu, ovo je emotivni oproštaj od trilogije koju ćemo pamtiti još dugo;

 

 

U međuvremenu, BioWare je već započeo s radom na sljedećoj Mass Effect igri o kojoj se trenutno ne zna ništa osim toga da neće imati veze s upravo dovršenom trilogijom.

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije