http://playtoy2.tportal.hr/playtoy

NOVI POČETAK KULTNE FRANŠIZE

Najavljen je novi 'Thief'

thief1
Datum objave:
06.03.2013 07:58
Autor: Marin Zdelar
Povećaj veličinu slova
Smanji veličinu slova
Pošalji prijatelju
Ispiši stranicu
GameInformer najavio je novu Thief igru na kojoj, kao što se i nagađalo, radi Eidos Montreal, studio zaslužan za Deus Ex: Human Revolution

Thief franšiza mlađim generacijama možda je potpuno nepoznati pojam, a radi se o zaista legendarnoj franšizi koja je gotovo pa utemeljila neke segmente stealtha u gamingu. Prvi Thief pod imenom 'The Dark Project' na tržištu se pojavio davne 1998. godine a uslijedio je 2000. godine Thief II: The Metal Age te četiri godine kasnije Thief: Deadly Shadows.

 

Na prve dvije igre radio je Looking Glass Studios, na trećemu Ion Storm a na četvrtoj igri u franšizi radi – Eidos Montreal, ekipa koja je prošle godine na tržište izbacila fenomenalni Deus Ex: Human Revolution.

 

Da stvar bude interesantnija, nova Thief igra neće biti 'Thief 4' već samo – Thief. Naime, Thief će biti reboot serijala, a o trendu 'ributova' pisao je Damir Rukavina u ovotjednoj temi tjedna.

 

Igra će se na tržištu pojaviti sljedeće godine i to na PC-u, PS4 i sljedećoj Xbox konzoli. Čast predstavljanja igre još jednom je imao magazin GameInformer koji objavio i zanimljivi video prilog u kojemu možemo vidjeti i nekoliko screenshotova koji nas pomalo podsjećaju na izvrsni Dishonored koji je opet veliki dio inspiracije povukao upravo iz Theif serijala.

 

 

Komentari

Nadimak
Komentar
Upozorenje: Uredništvo tportala protivi se širenju mržnje na vjerskoj, nacionalnoj, rasnoj ili drugoj osnovi. U slučaju da korisnici promiču govor mržnje ili vrijeđaju druge korisnike, komentiranje ispod tekstova bit će onemogućeno, a prekršitelji će biti prijavljeni policiji.

Prednarudžbe bez pokrića

Prednarudžbe bez pokrića

Zbog čega ljudi pri kupnji igara ne bi smjeli nasjedati na jeftine pre-order bonuse saznajte u najnovijoj Gamereport temi tjedna

opširnije